alle kategorier
EN
Firma profil

Hjem> Om os > Firma profil

Velkommen til PengCheng

Yiyang Pengcheng Technology Development Co., Ltd, blev grundlagt i 1994. Med en registreret kapital på 15 millioner RMB er Pengcheng en moderne højteknologisk virksomhed, der integrerer udvikling, fremstilling og markedsføring af aluminiumelektrolytiske kondensatorer. Virksomheden dækker et areal på 50 acres, har mere end 300 ansatte og en årlig produktionskapacitet på næsten 1.5 milliarder stykker. Man har nu bygget et moderne produktionsværksted på 12,000 kvadratmeter. Med et globalt, industrielt førende forsknings- og testcenter har Pengcheng opnået ISO:9001:2015 kvalitetssystemcertificering, ISO14001:2015 miljøledelsessystemcertificering og IATF16949 kvalitetscertificeringssystem for bilstyring.

Vi tager altid international kvalitet som den første stræben og er forpligtet til at fremme udviklingen af ​​aluminium elektrolytiske kondensatorer og opbygge en platform for samarbejde og ressourcedeling. Virksomheden integrerer ressourcer og bruger videnskabelig og teknologisk innovation til at udvikle 29 serier, mere end 3000 værdier af high-end aluminium elektrolytiske kondensatorer i fremragende stabilitet, holdbarhed og anvendelighed. Indtil nu har vi leveret vores avancerede service og produkter til mere end 800 velkendte indenlandske og internationale virksomheder, herunder PAK, Topstar, BMTC, XIDUN Lighting, KeGu Power, DONLIM, OSRAM, Sunshine Lighting, Havells India Ltd, Akim Metal, Makel , City Lumi osv.

Vi har insisteret på at skubbe “Pchicon” til at blive et internationalt anerkendt brand, og blive en af ​​virksomhederne med højt medarbejderglædeindeks i Kina og verdens foretrukne leverandør af high-end aluminium elektrolytiske kondensatorer!

Servicelinje

+ 8615399723311

Arbejdstid: 8:00 ~ 17:00

FREMRAG NU

tæt
Forhør nu